Vertrouwenspersoon

Bij Kagiwepi staat het thema veiligheid hoog in het vaandel, daarom hebben wij twee vertrouwenspersonen die je kunt benaderen. Onze vertrouwenspersonen bieden een luisterend oor en kunnen je advies geven over welke stappen je kunt ondernemen bij lastige situaties. De berichten die je naar onze vertrouwenspersonen stuurt zijn confidentieel en alleen zichbaar voor de desbetreffende vertrouwenspersoon. Voor meer informatie zie onze Beleid pagina en onze Privacy pagina.

Susanna Tijmensen


Email: Relatie met de club:
Teamleider Bevers
"Hoi! Mijn naam is Susanna, op scouting ook wel Noa genoemd. Ik geef leiding aan de jongste speltak van Kagiwepi en ben sinds 2016 teamleider bij de bevers. Dat is al best wel een tijdje. Door mijn lange tijd hier ken ik een hoop mensen en kinderen (er is geen speltak waar geen oud- bevers zijn). Ik ben sinds 2019 vertrouwenspersoon bij Kagiwepi, hier heb ik voor gekozen omdat ik Toegepaste Psychologie als opleiding heb gevolgd. Hierdoor kan ik mijn kennis vanuit de studie en ervaring bij Kagiwepi toepassen in de rol als vertrouwenspersoon. Ik wil mensen het gevoel geven dat ze alles tegen mij kunnen vertellen en vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn bij mij. Daar staat mijn karakter Noa bij de bevers ook voor. Klein en groot, iedereen is welkom bij mij en mijn collega Sandra."

Sandra Griekspoor


Email: Relatie met de club:
Ouder van een lid
"Hallo! Ik ben Sandra, moeder van een lid bij Kagiwepi. Ik ben zelf groot geworden bij Kagiwepi. Alle speltakken doorlopen en daarna nog een tijd lang welpenleiding geweest. Ik werk in de crisis jeugdhulpverlening en wil deze kennis en ervaring ook graag inzetten bij deze mooie vereniging. Bij mij vind je een luisterend oor, krijg je een arm om je heen en denk graag mee hoe ik je vooruit kan helpen in alle opzichten. Geen vraag of probleem is raar en overal is een oplossing voor die we samen vinden! Klein en groot, iedereen is welkom bij mij en mijn collega Susanna."


Scouting Kagiwepi
KvK: 34294676
© 2022