Vertrouwenspersoon

Bij Kagiwepi staat het thema veiligheid hoog in het vaandel, daarom hebben wij twee vertrouwenspersonen die je kunt benaderen. Onze vertrouwenspersonen bieden een luisterend oor en kunnen je advies geven over welke stappen je kunt ondernemen bij lastige situaties. De berichten die je naar onze vertrouwenspersonen stuurt zijn confidentieel en alleen zichbaar voor de desbetreffende vertrouwenspersoon. Voor meer informatie zie onze Sociale veiligheid pagina en onze Privacy pagina.

Sandra Griekspoor


Email: Relatie met de club:
Ouder van een lid
"Hallo! Ik ben Sandra, moeder van een lid bij Kagiwepi. Ik ben zelf groot geworden bij Kagiwepi. Alle speltakken doorlopen en daarna nog een tijd lang welpenleiding geweest. Ik werk in de crisis jeugdhulpverlening en wil deze kennis en ervaring ook graag inzetten bij deze mooie vereniging. Bij mij vind je een luisterend oor, krijg je een arm om je heen en denk graag mee hoe ik je vooruit kan helpen in alle opzichten. Geen vraag of probleem is raar en overal is een oplossing voor die we samen vinden! Klein en groot, iedereen is welkom bij mij."

Lars Aalberts


Email: Relatie met de club:
Oud bestuurslid & Scouts en Explorer (bege)leiding
"Hoi, Lars hier. Voor sommigen ook wel bekend als Loes, een bijzondere scouting bijnaam uit mijn jeugd toen ik als kleine scout door een bos aan het rennen was. Inmiddels heel wat jaren lid van Scouting Kagiwepi met allerlei verschillende functies. Zo heb ik jaren Scouts en Explorers (bege)leiding gegegeven en ben ik als bestuurslid actief geweest. Inmiddels besteed ik mijn tijd bij kagiwepi als vertrouwenspersoon en als programmeur van bijvoorbeeld deze website. Ik sta altijd open voor een gesprek, wees welkom om je hart te luchten en het ontvangen van een luisterend oor."


Scouting Kagiwepi
KvK: 34294676
© 2023